COVID-19

Για την περίοδο λειτουργίας 2022, οι προσφερόμενες υπηρεσίες είναι προσαρμοσμένες στα Πρωτόκολλα Ασφαλείας που έχουν θεσπιστεί από την Ελληνικά Κυβέρνηση.
Το Ξενοδοχείο κατέχει την Πιστοποίηση «Health First» από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδας.
Η καθαριότητα γίνεται με Πιστοποιημένα Απολυμαντικά.
Το προσωπικό του Sivota Diamond Spa Resort έχει εκπαιδευτεί στην αντιμετώπιση κρουσμάτων Covid-19.
Το Ξενοδοχείο παρέχει Συμβεβλημένο Πνευμονολόγο Ιατρό

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Λειτουργία Reception 24h

Στην Reception έχει τοποθετηθεί ειδικό plexiglass για την αποφυγή άμεσης επαφής. Παρέχονται φυλλάδια με οδηγίες σε περιπτώσεις κρουσμάτων σε 3 γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά). Το check-in πραγματοποιείται από τις 15.00 ενώ το check-out έως τις 11.00. Στο Lobby έχουν τοποθετηθεί ειδικές σημάνσεις ασφαλούς απόστασης ενώ υπάρχουν παντού διανεμητές αντισηπτικού.  

Room Service 07.30 – 23.00

Υψηλής Ταχύτητας Πρόσβαση στο διαδίκτυο σε όλους τους χώρους

Καθημερινή Καθαριότητα Δωματίων και Κοινοχρήστων Χώρων

Μετά από την αναχώρηση των πελατών πραγματοποιείται νέφωση του δωματίου με Πιστοποιημένα Απολυμαντικά. Η καθαριότητα είναι καθημερινή μετά από συνεννόηση με τον πελάτη για αποφυγή επαφής με το προσωπικό. Η καθαριότητα των Κοινόχρηστων Χώρων πραγματοποιείται με Πιστοποιημένα Απολυμαντικά. Οι κοινόχρηστες τουαλέτες απολυμαίνονται ανά 1 ώρα. Κατά τη διάρκεια της νύχτας γίνεται νέφωση των χώρων.  

Καθημερινή Καθαριότητα Κήπων και Πισίνων

Μεταφορά Αποσκευών

Καθαριστήριο / Πλυντήριο / Στεγνωτήριο / Σιδερωτήριο

Ημερήσιος Τύπος / Περιοδικά

Υπηρεσία Αφύπνισης

Μεταφορά Από και Προς το Αεροδρόμιο / ΚΤΕΛ / Λιμάνι

Πραγματοποιείται μόνο για άτομα που διαμένουν στο ίδιο δωμάτιο. Ο οδηγός και οι πελάτες φορούν υποχρεωτικά μάσκα. Μάσκα και αντισηπτικό μπορεί να προσφερθεί από τον οδηγό. Μετά την μεταφορά γίνεται απολύμανση του μεταφορικού μέσου.

Μεταφορά Από και Προς τις παραλίες των Συβότων

Πραγματοποιείται μόνο για άτομα που διαμένουν στο ίδιο δωμάτιο. Ο οδηγός και οι πελάτες φορούν υποχρεωτικά μάσκα. Μάσκα και αντισηπτικό μπορεί να προσφερθεί από τον οδηγό. Μετά την μεταφορά γίνεται απολύμανση του μεταφορικού μέσου.

Δωρεάν Στάθμευση

Υπηρεσία Στάθμευσης

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ & BAR

Εστιατόριο «Εφύρα» : 7:30 – 10:00 (Πρωινό Μπουφέ) & 13.00 – 15.00 (Μεσημεριανό Μπουφέ) & 19.30 – 22.00 (Βραδινό Μπουφέ)

Το Εστιατόριο Εφύρα θα λειτουργήσει μόνο για τον Πρωινό Σερβιριζόμενο Μπουφέ κατά τις ώρες 07.30 – 10.00 (07.30 – 10.30 Αύγουστος. Στην είσοδο έχει τοποθετηθεί ειδικό plexiglass για την αποφυγή άμεσης επαφής. Οι αποστάσεις των τραπεζοκαθισμάτων είναι 1,50μ. Στον χώρο έχουν τοποθετηθεί ειδικές σημάνσεις ασφαλούς απόστασης. Δεν χρησιμοποιούνται λινά παρά μόνο σουπλά μίας χρήσης. Μετά την απομάκρυνση του πελάτη γίνεται απολύμανση του τραπεζιού και των καθισμάτων. Ο χώρος απολυμαίνεται μετά το πέρας της λειτουργίας του. Υπάρχουν διανεμητές αντισηπτικού σε όλο το χώρο. Επιτρέπεται η χρήση των υπηρεσιών από άτομα που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένα εφόσον διαθέτουν βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορονοϊό Covid-19 (PCR ή Rapid Test) 48 ωρών ή νοσήσαντες με Πιστοποιητικό Νόσησης τριών (3) μηνών.

A la Carte Εστιατόριο «The View» : 20:00 – 00:00 (Ιούνιο έως Σεπτέμβριο)

Ο χώρος απολυμαίνεται μετά το πέρας της λειτουργίας του. Υπάρχουν διανεμητές αντισηπτικού σε όλο το χώρο. Επιτρέπεται η χρήση των υπηρεσιών από άτομα που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένα εφόσον διαθέτουν βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορονοϊό Covid-19 (PCR ή Rapid Test) 48 ωρών ή νοσήσαντες με Πιστοποιητικό Νόσησης τριών (3) μηνών.

Pool Snack Bar «Ίριδα» : 10:00 – 01:00

Το Pool Snack Bar θα λειτουργήσει κανονικά (10.00 – 01.00) προσφέροντας snack επιλογές για τους φιλοξενούμενους που επιθυμούν μεσημεριανό, snack ή βραδινό. Οι αποστάσεις των τραπεζοκαθισμάτων είναι 1,50μ. Δεν χρησιμοποιούνται λινά παρά μόνο σουπλά ή σουβέρ μίας χρήσης. Μετά την απομάκρυνση του πελάτη γίνεται απολύμανση του τραπεζιού και των καθισμάτων. Ο χώρος απολυμαίνεται μετά το πέρας της λειτουργίας του. Υπάρχουν διανεμητές αντισηπτικού σε όλο το χώρο. Επιτρέπεται η χρήση των υπηρεσιών από άτομα που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένα εφόσον διαθέτουν βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορονοϊό Covid-19 (PCR ή Rapid Test) 48 ωρών ή νοσήσαντες με Πιστοποιητικό Νόσησης τριών (3) μηνών. 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΓΕΥΜΑΤΩΝ

Πρωινό στο Δωμάτιο (κατόπιν ενημέρωσης)

Early / Late Breakfast (κατόπιν ενημέρωσης)

Συσκευασμένα Γεύματα Πρωινού / Μεσημεριανού / Βραδινού (κατόπιν ενημέρωσης)

ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗ

Εξωτερική Πισίνα

Οι λουόμενοι έχουν την υποχρέωση του ντουζ πριν την χρήση των Εξωτερικών Πισίνων. Επιτρέπεται η κολύμβηση 1 ατόμου / 2,5 τ.μ. επιφάνειας νερού. Το μέγιστο των λουόμενων στις κοινόχρηστες πισίνες (την ίδια στιγμή) στο Sivota Diamond Spa Resort ανέρχεται στα 132 άτομα. Οι αποστάσεις που τηρούνται μεταξύ των ξαπλώστρων είναι τα 1,50 μ. Μετά την αναχώρηση του πελάτη γίνεται απολύμανση των καρεκλών και εντύπων (τιμοκαταλόγων) με Πιστοποιημένο Απολυμαντικό. Προσφέρονται τιμοκατάλογοι σε ηλεκτρονική μορφή (QR Code). Από το Ξενοδοχείο διατίθενται πετσέτες πισίνας. Επιτρέπεται η χρήση των υπηρεσιών από άτομα που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένα εφόσον διαθέτουν βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορονοϊό Covid-19 (PCR ή Rapid Test) 48 ωρών ή νοσήσαντες με Πιστοποιητικό Νόσησης τριών (3) μηνών.

Κέντρο Spa με Εσωτερική Πισίνα

Στην Reception του Diamond Spa Centre έχει τοποθετηθεί ειδικό plexiglass για την αποφυγή άμεσης επαφής. Η λειτουργία του Τμήματος γίνεται αποκλειστικά με ραντεβού. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για τους πελάτες. Οι θεραπευτές απολυμαίνουν τα χέρια τους πριν το μασάζ και χρησιμοποιούν μάσκα και γάντια (όπου επιβάλλεται) για όλες τις θεραπείες αισθητικής (προσώπου, αποτρίχωσης και ονυχοπλαστικής). Υπάρχουν διανεμητές αντισηπτικού σε όλο το χώρο. Μετά την αναχώρηση του πελάτη γίνεται απολύμανση των καρεκλών και εντύπων (τιμοκαταλόγων) με Πιστοποιημένο Απολυμαντικό. Προσφέρονται τιμοκατάλογοι σε ηλεκτρονική μορφή (QR Code). Επιτρέπεται η χρήση των υπηρεσιών από άτομα που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένα εφόσον διαθέτουν βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορονοϊό Covid-19 (PCR ή Rapid Test) 48 ωρών ή νοσήσαντες με Πιστοποιητικό Νόσησης τριών (3) μηνών.

Σάουνα / Χαμάμ / Γυμναστήριο

Η λειτουργία των Τμημάτων γίνεται αποκλειστικά με ραντεβού.

Εσωτερική Πισίνα

Οι λουόμενοι έχουν την υποχρέωση του ντουζ πριν την χρήση των Εξωτερικών Πισίνων. Επιτρέπεται η κολύμβηση 1 ατόμου / 2,5 τ.μ. επιφάνειας νερού. Το μέγιστο των λουόμενων στην εσωτερική πισίνα (την ίδια στιγμή) στο Sivota Diamond Spa Resort ανέρχεται στα 12 άτομα. Προσφέρονται τιμοκατάλογοι σε ηλεκτρονική μορφή (QR Code). Από το Ξενοδοχείο διατίθενται πετσέτες πισίνας.  

Περιποιήσεις Σώματος και Προσώπου

Όλες οι θεραπείες είναι ατομικές ή διπλές (για άτομα που μένουν στο ίδιο δωμάτιο ή της ίδιας οικογενείας). Οι πελάτες καταγράφουν υποχρεωτικά το ιατρικό ιστορικό τους. Οι πελάτες προσέρχονται στις θεραπείες με όσο το δυνατόν λιγότερα προσωπικά αντικείμενα, στεγνά ρούχα και έχοντας κάνει ντουζ.

Συνεδρίες Yoga

Οι Συνεδρίες Yoga γίνονται σε εξωτερικό χώρο. Μπορούν να γίνουν ατομικές ή σε γκρουπ (έως 12 άτομα). Η χρήση μάσκας δεν είναι υποχρεωτική για τους πελάτες. Επιτρέπεται η χρήση των υπηρεσιών από άτομα που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένα εφόσον διαθέτουν βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορονοϊό Covid-19 (PCR ή Rapid Test) 48 ωρών ή νοσήσαντες με Πιστοποιητικό Νόσησης τριών (3) μηνών.

Παροχή Εναλλακτικών Δραστηριοτήτων

Όλοι οι συνεργάτες-πάροχοι εκδρομών, σκαφών, αυτοκινήτων κλπ έχουν πάρει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας των πελατών.

ΠΑΙΔΙΑ

Εξωτερική Παιδική Πισίνα

Τα παιδιά έχουν την υποχρέωση του ντουζ πριν την χρήση των Εξωτερικών Πισίνων, η οποία γίνεται με την ευθύνη των γονέων. Επιτρέπεται η κολύμβηση 1 ατόμου / 2,5 τ.μ. Το μέγιστο των λουόμενων παιδιών στην εξωτερική πισίνα (την ίδια στιγμή) ανέρχεται στα 10 παιδιά. Από το Ξενοδοχείο διατίθενται πετσέτες πισίνας.  

Εξωτερική Παιδική Χαρά

Η Παιδική Χαρά θα λειτουργήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας με ευθύνη του γονέα. Στην περιοχή διατίθενται αντισηπτικά.

Απασχόληση Παιδιών (Ιούλιο – Αύγουστο)

Γίνεται σε εξωτερικό και εσωτερικό χώρο του Ξενοδοχείο. Στον εσωτερικό χώρο είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας. Η απασχόληση παιδιών είναι διαθέσιμη κατά τις ώρες 10.00-14.00 & 18.00-22.00 για προσφέρεται για ηλικίες 0-11,99 ετών.


Φύλαξη Παιδιών

ΑΝΕΣΕΙΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

Καθημερινή Καθαριότητα Δωματίων

Μετά από την αναχώρηση των πελατών πραγματοποιείται νέφωση του δωματίου με Πιστοποιημένα Απολυμαντικά. Η καθαριότητα είναι καθημερινή μετά από συνεννόηση με τον πελάτη για αποφυγή επαφής με το προσωπικό. Σε περίπτωση που οι πελάτες δεν επιθυμούν καθημερινή καθαριότητα, θα πρέπει να ενημερώσουν την Reception.


Καθημερινή Αλλαγή Πετσετών

Για το 2022 η αλλαγή των πετσετών γίνεται ανά 2 ημέρες


Αλλαγή Ιματισμού και Κλινοσκεπασμάτων ανά δύο ημέρες

Για το 2022 η αλλαγή του ιματισμού γίνεται ανά 3 ημέρες


Πρόσθετος Έλεγχος Καθαριότητας Δωματίου
(Turndown Service)


Επιπλέον Αλλαγή Πετσετών
(κατόπιν αιτήματος)


Χρήση Παιδικού Κρεβατιού / Βρεφικής Κούνιας
(κατόπιν αιτήματος)


Προϊόντα Προσωπικής Φροντίδας
(σετ ραπτικής, σετ περιποίησης νυχιών, σακούλες υγιεινής, σετ οδοντόβουρτσας-οδοντόκρεμας, σετ ξυρίσματος, σαμπουάν, αφρόλουτρο, κρέμα σώματος, κρέμα μαλλιών, σαπούνι, αντισηπτικά μαντηλάκια)

Υψηλής Ταχύτητας Πρόσβαση στο διαδίκτυο


DVD
(κατόπιν αιτήματος)


Μηχανή Espresso
(κατόπιν αιτήματος)

Η Μηχανή Espresso διατίθεται δωρεάν στα δωμάτια : Executive Suite θέα θάλασσα, Executive Suite θέα βουνό, Executive Suite μερική θέα θάλασσα, Προεδρική Suite θέα θάλασσα & Executive Δίκλινο Δωμάτιο θέα θάλασσα και Ιδιωτική πισίνα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στο Ξενοδοχείο τηρείται αρχείο των μελών όλου του προσωπικού και των πελατών που διέμειναν σε αυτό, σεβόμενοι του GDPR, όπως επίσης και βιβλίο ιατρικών συμβάντων

Στην Reception διατίθεται ειδικός εξοπλισμός για την περίπτωση εμφάνισης περιστατικού με Covid-19

Για την αποφυγή του συνωστισμού κατά τη διάρκεια του check-in, προσωπικό του Ξενοδοχείου ενδέχεται να επικοινωνήσει μαζί σας μία ή δύο ημέρες πριν την άφιξη

Οι κάρτες-κλειδιά των δωματίων απολυμαίνονται μετά την επιστροφή τους

Ο ανελκυστήρας του Κεντρικού Κτιρίου λειτουργεί αλλά με προτροπή μη χρήσης αυτού

Τα κλινοσκεπάσματα, πετσέτες και λινά πλένονται σε ελάχιστες θερμοκρασίες των 60ο

Η μεταφορά καθαρών και ακάθαρτων λινών γίνεται σε διαφορετικούς ειδικούς επισημασμένους σάκους

Στην πόρτα των δωματίων και των κοινόχρηστων τουαλετών υπάρχει σήμανση με τις λεπτομέρειες καθαρισμού του χώρου

Η παραλαβή εμπορευμάτων γίνεται από συγκεκριμένο προσωπικό πάντα φορώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας

Η μονάδα διαθέτει Κλειστό Κύκλωμα Βιολογικού Καθαρισμού.

Ο έλεγχος της χλωρίωσης στις κολυμβητικές δεξαμενές γίνεται χειρωνακτικά κάθε 4 ώρες

Ο έλεγχος του ph στις κολυμβητικές δεξαμενές γίνεται 1 φορά ημερησίως

Τα κλιματιστικά των δωματίων απολυμαίνονται σε κάθε αναχώρηση με τη διαδικασία της νέφωσης και τη χρήση Πιστοποιημένων Απολυμαντικών. Συνίσταται η μη χρήση τους και ο φυσικός αερισμός του δωματίου

Τα διακοσμητικά μαξιλάρια/υφάσματα έχουν απομακρυνθεί από τους κοινόχρηστους χώρους και τα δωμάτια

Το Ξενοδοχείο έχει συμβεβλημένη Πνευμονολόγο Ιατρό, διαθέσιμη 24/7

Στο Κέντρο των Συβότων, απόσταση 700 μ., υπάρχει 24/07 Ιδιωτικός Ιατρός Γενικής Ιατρικής και 2 φορές την εβδομάδα Ιατρός Γενικής Ιατρικής, συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥ

Σε απόσταση 25 χλμ. υπάρχει Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ)

Σε απόσταση 45 χλμ. υπάρχει Γενικό Νοσοκομείο

Στο Κέντρο των Συβότων, απόσταση 700 μ., λειτουργεί Φαρμακείο