ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Στο Sivota Diamond Spa Resort και εν γένει στην Εταιρεία μας (Α & Σ ΓΚΟΝΤΟΡΑΣ Α.Κ.Ε.Τ.Τ.Ε.) έχουμε ως προτεραιότητα την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών, ως μέρος της φιλοσοφίας μας να έχουμε ικανοποιημένους πελάτες μέσα σε πλαίσια ισχυρής δέσμευσης και εμπιστοσύνης.Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να αποθηκεύουμε και να επεξεργαζόμαστε με προσοχή τις πληροφορίες τις οποίες μοιράζεστε μαζί μας, έχοντας πλήρη κατανόηση της σημασίας των προσωπικών σας πληροφοριών. Παράλληλα ενισχύουμε την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων μέσω τεχνικών μέτρων ασφαλείας δεδομένων και εσωτερικών διαδικασιών διαχείρισης, καθώς και φυσικών μέτρων προστασίας προσωπικών δεδομένων.Εκτιμώντας την εμπιστοσύνη σας, έχουμε συντάξει την Πολιτική Απορρήτου προκειμένου να σας ενημερώνουμε σχετικά με τον τρόπο συλλογής, χρήσης και κοινοποίησης των πληροφοριών σας. Η συλλογή, χρήση και κοινοποίηση των πληροφοριών σας εκ μέρους μας βασίζεται στη συγκατάθεσή σας ή όπως προβλέπεται από την εφαρμοστέα νομοθεσία.ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Στην εταιρεία μας «Α & Σ ΓΚΟΝΤΟΡΑΣ Α.Κ.Ε.Τ.Τ.Ε.» γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η προστασία του απορρήτου των πελατών μας και προσπαθούμε να είμαστε σαφείς σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, κοινοποιούμε, μεταφέρουμε και αποθηκεύουμε τις πληροφορίες σας. Η Πολιτική απορρήτου ισχύει σε όλα τα ξενοδοχεία, κύρια ή μη κύρια ξενοδοχειακή καταλύματα που διαχειρίζεται η εταιρεία ή οι συγγενείς εταιρείες μας.Η Πολιτική απορρήτου ισχύει για τον διαδικτυακό τόπο www.sivotadiamond.gr, για κάθε τοποθεσία web ή εφαρμογή online, online και offline προωθητική ενέργεια της Εταιρείας μας καθώς και για κάθε Υπηρεσία ή λειτουργία που παρέχεται από εμάς και αναφέρεται στην Πολιτική απορρήτου ή παρέχει σύνδεση (παραπομπή) σε αυτή.Η Πολιτική απορρήτου ισχύει για τη χρήση εκ μέρους σας των υπηρεσιών μας, ανεξαρτήτως χρήσης σε υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο, tablet, τηλεόραση ή άλλη συσκευή για την πρόσβαση στις υπηρεσίες μας καθώς και σε αυτές που παρέχουμε χωρίς την ύπαρξη ηλεκτρονικών μέσων.Θα πρέπει να δώσετε την δέουσα προσοχή και να διαβάσετε προσεκτικά την Πολιτική απορρήτου διότι κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τις πρακτικές που περιγράφουμε σε αυτή. Αν δεν συμφωνείτε με τις πρακτικές που περιγράφονται στην Πολιτική απορρήτου, δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες μας.    Συναίνεση«Προσωπικά δεδομένα» είναι κάθε πληροφορία που συγκεντρώνεται ή καταγράφεται σε μορφή που μπορεί να επιτρέψει την άμεση ή έμμεση ταυτοποίησή σας με ένα φυσικό πρόσωπο.Συνιστούμε να διαβάσετε το παρόν κείμενο, το οποίο περιγράφει την πολιτική απορρήτου, πριν μας παραδώσετε αυτήν την πληροφορία.Η παρούσα «Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων» αποτελεί μέρος των όρων και προϋποθέσεων που διέπουν τις υπηρεσίες μας, ξενοδοχειακές και μη. Με την αποδοχή αυτών των όρων και προϋποθέσεων, αποδέχεστε ρητά τις διατάξεις της παρούσας.Για Ποιους Σκοπούς Συλλέγουμε Δεδομένα;Συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα για να διαχειριστούμε τη σχέση σας με την Εταιρεία μας και για να μπορέσουμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας.Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα με σκοπό:Να χρησιμοποιηθούν ώστε να σας ενημερώνουμε σχετικά με εταιρικά νέα, προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχονται από την Εταιρεία μας  και τις προσφορές ή προωθητικές της ενέργειες.Την δημιουργία και αποθήκευση νομικών εγγράφων σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.Την συλλογή πληροφοριών έτσι ώστε να προετοιμαζόμαστε και να ικανοποιούμε αιτήματα που σχετίζονται με τις παρεχόμενες από την Εταιρεία μας υπηρεσίες.Τη βελτίωση των υπηρεσιών μας, ώστε:να προσαρμόσουμε τα προϊόντα και τις Υπηρεσίες μας στο να καλύπτουν καλύτερα τις ανάγκες και απαιτήσεις των πελατών μαςνα αναπτύσσουμε προγράμματα marketing επεξεργάζοντας τα προσωπικά σας δεδομένα, με σκοπό ενέργειες marketing και προώθησης αλλά και για να κατανοήσουμε καλύτερα τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες σαςνα σας παρέχουμε χρήσιμη πληροφόρηση για προσφορές ή άλλα προωθητικά μηνύματανα σας ενημερώνουμε για ειδικές προσφορές και νέες υπηρεσίεςνα σας παρέχουμε προσαρμοσμένο περιεχόμενο και προτάσεις που βασίζονται σε παλιότερες δραστηριότητές σας στις υπηρεσίες μαςνα μπορούμε να συλλέξουμε τα στατιστικά στοιχεία που απαιτούνται ώστε να ερμηνεύσουμε τη μεταξύ μας συνεργασία. Τη διαχείριση των σχέσεων μας μαζί σας και ειδικότερα:Την ανάλυση & αξιολόγηση της αγοράς, των πελατών μας, των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.Την διαχείριση των πελατειακών βάσεων δεδομένων, των προγραμμάτων πιστότητας και την ανάλυση της πιστοληπτικής ικανότητα των συνεργατών μας, δημιουργώντας στατιστικά δεδομένα και αναφορές (reports).Την γνώση και διαχείριση των προτιμήσεων τόσο των νέων όσο και των επαναλαμβανόμενων πελατών μας.Την τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας ή αποστολή ενημερωτικών εντύπων κάθε είδους και μορφής, με σκοπό την προώθηση των προϊόντων ή υπηρεσιών μας ή την ενημέρωση για προσφορές προσφορές.Την δημιουργία και διαχείριση ερωτηματολογίων και τα στατιστικών στοιχείων που πηγάζουν – εξάγονται από αυτά.Την διεξαγωγή κληρώσεων, διαγωνισμών ή προσφορών, σύμφωνα με όσα επιτρέπει η Ελληνική ή Κοινοτική νομοθεσία. Την Ασφάλεια Συστημάτων, καταγράφοντας δεδομένα με σκοπό της εξασφάλιση της ασφάλειας και την αποφυγή απάτης.Συμμόρφωση με το Ελληνικό και Ευρωπαϊκό δίκαιο.Την Διεξαγωγή ερευνών αγοράς, ικανοποίησης πελατών και διασφάλισης ποιότητας και ενέργειες άμεσης προώθησης (direct marketing) και προώθησης πωλήσεων.Την Διενέργεια στοχευμένων διαφημιστικών καμπανιών στο internet μέσω τρίτων websites.Ποια Προσωπικά Δεδομένα Συλλέγουμε;Πληροφορίες που παρέχετε απευθείας σε εμάς. Η πληροφορία που είμαστε υποχρεωμένοι να ζητήσουμε από εσάς ή/και για μέλη της οικογένειάς σας, είναι η παρακάτω:Στοιχεία Επαφής (πχ επίθετο, όνομα, πατρώνυμο, αριθμός διαβατηρίου, στοιχεία αστυνομικής ταυτότητας, τηλέφωνο, διεύθυνση κατοικίας,  email)Προσωπικά Στοιχεία (πχ ημερομηνία γέννησης, εθνικότητα, τόπος γέννησης)Πληροφορία σχετικά με τα παιδιά σας (πχ όνομα, ημερομηνία γέννησης, αριθμός διαβατηρίου)Στοιχεία τιμολόγησης (πχ αριθμός πιστωτικής κάρτας, ΑΦΜ)Ημερομηνία άφιξης και αναχώρησης, αριθμός πτήσης και αριθμός δωματίουΠροτιμήσεις και ενδιαφέροντα (πχ δωμάτιο μη-καπνιστών, προτιμώμενος όροφος, τύπος κρεβατιού, αθλήματα, πολιτιστικά κλπ ενδιαφέροντα)Ιατρικά δεδομένα σχετιζόμενα με την υγεία σας όπως ενδεικτικώς ιατρικές γνωματεύσεις και βεβαιώσεις, αποτελέσματα ιατρικών εξετάσεων, δεδομένα παθολογικών παθήσεων, αλλεργίες κ.α.Ερωτήματα και σχόλια που έγιναν κατά την διαμονή ή μετά την διαμονή σας στο ξενοδοχείο μας ή σε κάποιο από τα ξενοδοχεία μας ή άλλη δομή παροχή υπηρεσιών μας. Πληροφορίες από τρίτους.Ενδέχεται να λαμβάνουμε πληροφορίες για εσάς από δημόσια και εμπορικά διαθέσιμες πηγές (σύμφωνα με όσα επιτρέπονται από το νόμο), τις οποίες ενδέχεται να συνδυάζουμε με άλλες πληροφορίες που λαμβάνουμε από εσάς ή σχετικά με εσάς. Ενδέχεται επίσης να λαμβάνουμε πληροφορίες σχετικά με εσάς από υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης τρίτων όταν επιλέγετε να συνδεθείτε με αυτές τις υπηρεσίες. Μπορείτε να επιλέξετε να μην μας παρέχετε ορισμένους τύπους πληροφοριών, αλλά αν το κάνετε ίσως επηρεαστεί η δυνατότητά σας να χρησιμοποιήσετε ορισμένες από τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας. Πότε Συλλέγουμε Προσωπικά Δεδομένα;Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα σε διάφορες περιπτώσεις όπως:Ξενοδοχειακές Δραστηριότητες:Κράτηση δωματίου (συμπεριλαμβανομένων όλων των απαιτούμενων ενεργειών λ.χ. πάσης φύσης αλληλογραφία, πληρωμή από απόσταση ή μη κλπ)Τηλεφωνική επικοινωνίαCheck-in και πληρωμήΚράτηση θέσης ή/και χρήση υπηρεσιών του ξενοδοχείου όπως υπηρεσίες σίτισης, υπηρεσίες SPA, πλυντηρίου κλπ και υπηρεσίες ψυχαγωγίας.Διάφορα αιτήματα, καταγγελίες/παράπονα ή/και διαφορές.Συμμετοχή σε προγράμματα marketing ή events:Εγγραφή σε προγράμματα πιστότηταςΣυμμετοχή σε online και offline έρευνες (πχ Έρευνα Ικανοποίησης Επισκέπτη)Συμμετοχή σε διαγωνισμούς και παιχνίδιαΣυμμετοχή σε προγράμματα marketing ή events ή συνέδρια ή κοινωνικές εκδηλώσειςΕγγραφή σε ενημερωτικές λίστες προκειμένου να λαμβάνετε προσφορές και άλλες προωθήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.Διαβίβαση πληροφοριών από τρίτους:Τουριστικοί πράκτορες, τουριστικά γραφεία, συστήματα κρατήσεων GDSOnline συστήματα κρατήσεων – (όπως πχ booking.com, expedia.com κα) και άλλα συστήματα κρατήσεωνΕνέργειες μέσω ηλεκτρονικών συσκευών:Σύνδεση στους δικτυακούς μας τόπους (websites)Σύνδεση στο δίκτυο WiFi του ξενοδοχείου μαςΣυμπλήρωση online φορμών (πχ φόρμα κράτησης, φόρμα precheck-in, φόρμες έρευνας ικανοποίησης κα).Μέσα από προωθητικές ενέργειες σε κοινωνικά δίκτυαΑπό ηλεκτρονική αλληλογραφία κατόπιν σχετικής επικοινωνίαςΕνέργειες μέσω διαπροσωπικής επικοινωνίας είτε από απευθείας επαφή κατά την διάρκεια επαγγελματικού ραντεβού ή στα πλαίσια επικοινωνίας κατά την διάρκεια μίας παρουσίασης ή έκθεσης. Όροι Πρόσβασης Τρίτων προς τα Προσωπικά Δεδομένα σαςΣτην Εταιρεία μας (Α & Σ ΓΚΟΝΤΟΡΑΣ ΑΚΕΤΤΕ) και στις συγγενείς εταιρείες μας αποτελεί βασική αρχή μας ότι δεν θα κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας σε τρίτους για δικούς τους ανεξάρτητους επιχειρηματικούς σκοπούς ή σκοπούς μάρκετινγκ χωρίς τη συγκατάθεσή σας.Ωστόσο, ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας στους παρακάτω φορείς:Συγγενείς εταιρείες. Οι πληροφορίες σας ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν από κοινού με συγγενείς εταιρείες της Α & Σ ΓΚΟΝΤΟΡΑΣ ΑΚΕΤΤΕ.Έγκριση Πίστωσης: Όταν υποβάλλετε αίτημα κάθε είδους πίστωσης, τα προσωπικά σας στοιχεία χρησιμοποιούνται και αποκαλύπτονται σε κατάλληλους τρίτους σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ώστε να αποφασιστεί η χορήγηση και η διατήρηση ενός πιστωτικού ορίου για σας.Άλλα τρίτα μέρη όταν απαιτείται από τον νόμο ή όταν οφείλουμε να προστατεύσουμε τις Υπηρεσίες μας: Ενδέχεται να υπάρξουν περιπτώσεις στις οποίες θα κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας σε άλλα τρίτα μέρη:για να συμμορφωθούμε με τη νομοθεσία ή για να ανταποκριθούμε σε μια υποχρεωτική νομική διαδικασία (όπως ένταλμα έρευνας ή άλλη δικαστική εντολή),για να επιβεβαιώσουμε ή να εφαρμόσουμε τη συμμόρφωσή μας με τις πολιτικές που διέπουν τις υπηρεσίες μας,για να προστατεύσουμε τα δικαιώματα, την ιδιοκτησία ή την ασφάλεια της Εταιρείας μας ή των συγγενών εταιρειών, επιχειρηματικού συνεργάτη ή πελάτη μας.Άλλα τρίτα μέρη σε σχέση με εταιρικές συναλλαγές. Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας σε τρίτους στο πλαίσιο μιας συγχώνευσης ή μετάθεσης ή σε περίπτωση πτώχευσης ή στην περίπτωση που σταματήσουμε να έχουμε τη διεύθυνση ή τη διαχείριση ή να είμαστε οι δικαιοπάροχοι σε ένα ξενοδοχείο που περιλαμβάνεται σήμερα στο χαρτοφυλάκιό μας.Άλλα τρίτα μέρη με τη συγκατάθεσή σας ή με εντολή σας. Εκτός από τις κοινοποιήσεις που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική απορρήτου, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε από κοινού πληροφορίες σχετικά με σας με τρίτα μέρη εφόσον δώσετε τη συγκατάθεσή σας ή το ζητήσετε. Προκειμένου να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή υπηρεσία, παρέχουμε πρόσβαση των προσωπικών δεδομένων σας ή σε ορισμένες συγκεκριμένες κατηγορίες των προσωπικών δεδομένων σας, στο ανάλογο και εξουσιοδοτημένο προσωπικό μας.Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται:Τμήματα Κρατήσεων• Τμήμα Πληροφορικής• Τμήμα Marketing/Guest RelationsΤμήμα Λογιστηρίου• Τμήμα Νομικών Υπηρεσιών αν και εφόσον χρειαστεί Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων κατά τη Διεθνή ΜεταφοράΓια τους σκοπούς που ορίζονται στο Άρθρο 2 της παρούσης, μπορούμε να μεταφέρουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς παραλήπτες που ενδέχεται να βρίσκονται σε χώρες που προσφέρουν διαφορετικά επίπεδα προστασίας προσωπικών δεδομένων.Λάβετε υπόψη σας ότι η προστασία δεδομένων και άλλοι νόμοι στις χώρες στις οποίες ενδέχεται να μεταφερθούν οι πληροφορίες σας ενδέχεται να μην είναι τόσο προστατευτικοί όπως στη χώρα σας. Η διαβίβαση θα γίνεται σύμφωνα με τη νομοθεσία περί επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, προκειμένου να διασφαλίζεται η επαρκής προστασία των προσωπικών σας στοιχείων.Η Εταιρεία μας δεσμεύεται ότι εφαρμόζει τα κατάλληλα μέτρα για να εξασφαλίσει την ασφαλή μεταφορά των προσωπικών σας δεδομένων σε έναν εξωτερικό παραλήπτη που βρίσκεται σε χώρα που προσφέρει διαφορετικό επίπεδο ιδιωτικότητας από αυτό που προτείνεται στη χώρα όπου συλλέγονται προσωπικά δεδομένα.Τι κάνουμε για να διατηρούμε τις πληροφορίες σας ασφαλείςΈχουμε λάβει τα προσήκοντα τεχνικά και οργανωτικά μέσα για να προστατεύουμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε και ιδίως τυχόν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που τυγχάνουν συλλογής. Το Γραφείο Πληροφορικής μας ακολουθεί διεθνή πρότυπα και πρακτικές για να εξασφαλίσει την ασφάλεια των δικτύων και την κρυπτογράφηση των δεδομένων.Ωστόσο, λάβετε υπόψη σας ότι παρόλο που λαμβάνουμε εύλογα μέτρα για την προστασία των πληροφοριών σας, καμία τοποθεσία web, καμία μετάδοση μέσω Internet, κανένα σύστημα υπολογιστή και καμία ασύρματη σύνδεση δεν είναι απολύτως ασφαλής.Αποθήκευση ΔεδομένωνΛαμβάνουμε εύλογα μέτρα για να εξασφαλίσουμε ότι οι πληροφορίες που σας αφορούν θα διατηρούνται μόνον για όσο διάστημα χρειάζεται για τον σκοπό για τον οποίο έχουν συλλεχθεί ή για όσο διάστημα απαιτείται βάσει σύμβασης ή βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας.Cookies και Παρεμφερείς ΤεχνολογίεςΕνδέχεται να χρησιμοποιούμε cookies και άλλες τεχνολογίες σε ορισμένα τμήματα των υπηρεσιών μας.CookiesΤα cookies είναι μικρά αρχεία που αποθηκεύουν πληροφορίες στον υπολογιστή, το κινητό τηλέφωνο ή κάποια άλλη συσκευή σας. Δίνουν τη δυνατότητα στον φορέα που τα τοποθέτησε στη συσκευή σας να σας αναγνωρίζει σε διαφορετικές τοποθεσίες web, υπηρεσίες, συσκευές ή/και περιόδους περιήγησης. Τα cookies εξυπηρετούν πολλούς χρήσιμους σκοπούς. Για παράδειγμα:Τα cookies μπορούν και θυμούνται τα διαπιστευτήρια σύνδεσης έτσι ώστε να μην πρέπει να τα εισάγετε κάθε φορά που συνδέεστε σε μια υπηρεσία.Τα cookies βοηθούν να κατανοήσουμε ποια τμήματα των υπηρεσιών μας είναι περισσότερο δημοφιλή καθώς μας βοηθούν να βλέπουμε ποιες σελίδες και ποιες λειτουργίες επισκέπτονται οι χρήστες και πόσο χρόνο περνούν σε αυτές. Μελετώντας αυτού του είδους τις πληροφορίες, μπορούμε να προσαρμόζουμε καλύτερα τις υπηρεσίες μας και να σας παρέχουμε καλύτερη εμπειρία.Τα cookies βοηθούν να κατανοήσουμε ποιες από τις τυχόν διαφημίσεις μας έχετε δει ώστε να μην λαμβάνετε την ίδια διαφήμιση κάθε φορά που έχετε πρόσβαση στις υπηρεσίες μας.Τα cookies βοηθούν να σας παρέχουμε σχετικό περιεχόμενο και διαφημίσεις συλλέγοντας πληροφορίες σχετικά με τη χρήση εκ μέρους σας των υπηρεσιών μας και άλλων τοποθεσιών web και εφαρμογών.Όταν χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web για πρόσβαση στις υπηρεσίες μας, μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησης ώστε να δέχεται όλα τα cookies, να απορρίπτει όλα τα cookies ή να σας ειδοποιεί όταν γίνεται αποστολή cookies. Κάθε πρόγραμμα περιήγησης είναι διαφορετικό. Μεταβείτε στο μενού «Βοήθεια» του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείτε για να μάθετε πώς να αλλάζετε τις προτιμήσεις των cookies. Το λειτουργικό σύστημα της συσκευής σας ενδέχεται να περιέχει επιπλέον ρυθμίσεις ελέγχου για cookies.Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι ορισμένες υπηρεσίες ενδέχεται να έχουν σχεδιαστεί ώστε να λειτουργούν με χρήση cookies και η απενεργοποίηση των cookies ίσως επηρεάσει τη δυνατότητά σας να χρησιμοποιείτε τις εν λόγω υπηρεσίες ή συγκεκριμένο τμήμα αυτών.Λοιπή τοπική αποθήκευσηΕνδέχεται να χρησιμοποιούμε και άλλα είδη τεχνολογιών τοπικής αποθήκευσης, όπως τα Τοπικά Κοινόχρηστα Αντικείμενα  (Flash cookies) ή τοπική αποθήκευση HTML5 (HTML5 Web Storage), σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες μας. Αυτές οι τεχνολογίες είναι παρεμφερείς με τα cookies που προαναφέρθηκαν καθώς αποθηκεύονται στη συσκευή σας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποθήκευση ορισμένων πληροφοριών σχετικά με τις δραστηριότητες και τις προτιμήσεις σας. Ωστόσο, οι εν λόγω τεχνολογίες ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν διαφορετικά τμήματα της συσκευής σας από τα τυπικά cookies κι έτσι να μην μπορείτε να τα ελέγξετε με τα τυπικά εργαλεία και τις ρυθμίσεις του προγράμματος περιήγησης.Με την πρόσβαση και χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε με την αποθήκευση cookies, λοιπών τεχνολογιών τοπικής αποθήκευσης και άλλων πληροφοριών στις συσκευές σας. Συμφωνείτε επίσης με την πρόσβαση στα εν λόγω cookies, τις τεχνολογίες τοπικής αποθήκευσης και τις πληροφορίες από εμάς και από τα τρίτα μέρη που προαναφέρονται. Πρόσβαση – Διόρθωση των Πληροφοριών σας – Δικαίωμα Διαγραφής Προσωπικών Δεδομένων.Σύμφωνα με τη νομοθεσία σε ορισμένες δικαιοδοσίες, ενδέχεται να δικαιούστε να ζητήσετε λεπτομέρειες σχετικά με τις πληροφορίες που συλλέγουμε και να διορθώσετε τις ανακρίβειες σε αυτές τις πληροφορίες. Οποιαδήποτε περαιτέρω νόμιμα δικαιώματα χρηστών παραμένουν ανεπηρέαστα. Αν επιτρέπεται από τη νομοθεσία, ενδέχεται να σας χρεώσουμε ένα μικρό αντίτιμο για την παροχή της εν λόγω δυνατότητας. Ενδέχεται να αρνηθούμε να προχωρήσουμε τα αιτήματα που επαναλαμβάνονται παράλογα, απαιτούν δυσανάλογη τεχνική προσπάθεια, διακινδυνεύουν την προστασία απορρήτου άλλων, είναι εξαιρετικά μη πρακτικά ή αφορούν πρόσβαση που δεν απαιτείται άλλως από την εγχώρια νομοθεσία. Αν θέλετε να υποβάλετε αίτημα για πρόσβαση στις πληροφορίες σας, επικοινωνήστε με το Γραφείο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.Επίσης, μπορείτε οποτεδήποτε να υποβάλλετε αίτημα διαγραφής των προσωπικών δεδομένων σας.ΕνημέρωσηΗ παρούσα πολιτική ενδέχεται να τροποποιείται και για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε να ελέγχετε ανά διαστήματα και κυρίως πριν την κράτησή σας, ώστε να διασφαλίζετε πως είστε ενήμεροι για τυχόν αλλαγές. Με την πρόσβαση στις υπηρεσίες μας ή τη χρήση αυτών, αφού έχουμε αναρτήσει μία τέτοια ενημερωμένη έκδοση της Πολιτικής απορρήτου, συμφωνείτε με τις νέες πρακτικές που περιέχονται στην ενημέρωση.Η πλέον πρόσφατη έκδοση της Πολιτικής απορρήτου θα βρίσκεται πάντα στη διεύθυνση https://sivotadiamond.gr/…………………Μπορείτε να ελέγξετε την «Τελευταία ενημέρωση» στο κάτω μέρος για να δείτε πότε ενημερώθηκε τελευταία φορά η Πολιτική απορρήτου.Έντυπη μορφή της παρούσας Πολιτικής μπορείτε να βρείτε στην υποδοχή του Ξενοδοχείου μας ή μπορεί να σας αποσταλεί κατόπιν επικοινωνίας με το Γραφείο  Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. (βλέπε επόμενη παράγραφο)Ερωτήσεις και ΕπικοινωνίαΓια κάθε ερώτηση αναφορικά με την παρούσα πολιτική ή γενικά την προστασία και την ασφάλεια των δεδομένων στην εταιρεία μας στις συγγενείς εταιρείες μας, επικοινωνήστε με το Γραφείο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στην διεύθυνση:Α & Σ ΓΚΟΝΤΟΡΑΣ Α.Κ.Ε.Τ.Τ.Ε. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑΓραφείο Προσωπικών ΔεδομένωνΥπόψη  κας Α.ΟικονομίδηΒορείου Ηπείρου 6, 46100 Ηγουμενίτσα, Θεσπρωτία, ΕλλάδαΤηλέφωνο: +30 2665096000Fax: +30 2665093212Email: dpo@sivotadiamond.gr Σε περίπτωση που θεωρείτε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα επηρεάζονται με οποιονδήποτε τρόπο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εθνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων της Ελλάδας, ως εξής:Ιστοσελίδα: www.dpa.grΤαχυδρομική διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, ΑθήναΚέντρο κλήσεων: +30 210 6475600Φαξ: +30 210 6475628Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: contact@dpa.grΤελευταία ενημέρωση: 20/03/2020

What are cookies ?

Cookies are small text files that are used to store small pieces of information. The cookies are stored on your device when the website is loaded on your browser. These cookies help us make the website function properly, make the website more secure, provide better user experience, and understand how the website performs and to analyze what works and where it needs improvement.

How do we use cookies ?

As most of the online services, our website uses cookies first-party and third-party cookies for a number of purposes. The first-party cookies are mostly necessary for the website to function the right way, and they do not collect any of your personally identifiable data.

The third-party cookies used on our websites are used mainly for understanding how the website performs, how you interact with our website, keeping our services secure, providing advertisements that are relevant to you, and all in all providing you with a better and improved user experience and help speed up your future interactions with our website.

What types of cookies do we use ?

Essential: Some cookies are essential for you to be able to experience the full functionality of our site. They allow us to maintain user sessions and prevent any security threats. They do not collect or store any personal information. For example, these cookies allow you to log-in to your account and add products to your basket and checkout securely.

Statistics: These cookies store information like the number of visitors to the website, the number of unique visitors, which pages of the website have been visited, the source of the visit etc. These data help us understand and analyze how well the website performs and where it needs improvement.

Marketing: Our website displays advertisements. These cookies are used to personalize the advertisements that we show to you so that they are meaningful to you. These cookies also help us keep track of the efficiency of these ad campaigns.
The information stored in these cookies may also be used by the third-party ad providers to show you ads on other websites on the browser as well.

Functional: These are the cookies that help certain non-essential functionalities on our website. These functionalities include embedding content like videos or sharing contents on the website on social media platforms.

Preferences: These cookies help us store your settings and browsing preferences like language preferences so that you have a better and efficient experience on future visits to the website.
[cookie_audit columns=”cookie,description” heading=”The below list details the cookies used in our website.”]

How can I control the cookie preferences ?

Should you decide to change your preferences later through your browsing session, you can click on the “Privacy & Cookie Policy” tab on your screen. This will display the consent notice again enabling you to change your preferences or withdraw your consent entirely.

In addition to this, different browsers provide different methods to block and delete cookies used by websites. You can change the settings of your browser to block/delete the cookies. To find out more out more on how to manage and delete cookies, visit wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.